Reklama

Reklama

Wiosenna zupa z rzeżuchy

Świeża, lekka i pachnąca wiosną zupa każdego wybudzi z zimowego snu. Oryginalna receptura na bazie świeżej rzeżuchy będzie doskonałą odmianą w naszej kuchni.

Czas przyrządzenia: 15 minut

Składniki

  • trzy garści świeżej rzeżuchy
  • bulion warzywny
  • 2-3 ziemniaki gotowane
  • śmietana, dla wegan może być mleczko kokosowe

Do bulionu dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki, zagotuj.

Reklama

Dodaj rzeżuchę, całość zmiksuj.

Udekoruj kleksem śmietany lub łyżką mleczka kokosowego, podawaj z grzankami.

Nie czekaj do ostatniej chwili, pobierz za darmo program PIT2020 lub rozlicz się online już teraz!




INTERIA.PL

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: rzeżucha

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje