Złota zasada z mięsem mielonym. Burgery będą soczyste i pyszne

Joanna Leśniak

Oprac.: Joanna Leśniak

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
171
Udostępnij
Jak zrobić kotlety do burgerów?
Jak zrobić kotlety do burgerów?123RF/PICSEL

Soczysty kotlet do burgera — co trzeba wiedzieć?

Do degustacji burgera nikogo nie będzie trzeba namawiać
Do degustacji burgera nikogo nie będzie trzeba namawiać123RF/PICSEL

Jak zrobić kotlety do burgera z mięsa mielonego? Podstawowe informacje

  • antrykot,
  • łopatka,
  • rostbef,
  • udziec.

Zobacz również:

    Przepis na kotlet do burgera

    • Cebulę pokrój w bardzo drobną kostkę.
    • Mięso zmiel i połącz z cebulą. Dodaj musztardę.
    • Uformuj kotlety, przed smażeniem możesz umieścić je w lodówce na kwadrans.
    • Smaż bez tłuszczu na patelni grillowej przez około trzy minuty z każdej strony. Przypraw solą, ale tylko tę stronę, z której aktualnie będziesz smażyć kotlety. Pieprz dodawaj po zdjęciu mięsa z patelni.
    Domowy burger nie ma sobie równych
    Domowy burger nie ma sobie równych123rf123RF/PICSEL

    Z czym podawać domowe burgery?

    Video Player is loading.
    Loaded: 0%
    • subtitles off, selected
    Current Time 0:00
    Duration -:-
    Stream Type LIVE
    reklama
    dzięki reklamie oglądasz za darmo
    Wyjątkowy sposób na mięso mielone
    Watermark Video
    Wyjątkowy sposób na mięso mieloneInteria Kulinaria
    emptyLike
    Lubię to
    Lubię to
    like
    111
    Super
    relevant
    28
    Hahaha
    haha
    15
    Szok
    shock
    10
    Smutny
    sad
    2
    Zły
    angry
    5
    Lubię to
    like
    Super
    relevant
    171
    Udostępnij
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
    Przejdź na