Złota zasada z mięsem mielonym. Burgery będą soczyste i pyszne

Jak zrobić kotlety do burgerów?
Jak zrobić kotlety do burgerów?123RF/PICSEL

Soczysty kotlet do burgera — co trzeba wiedzieć?

Do degustacji burgera nikogo nie będzie trzeba namawiać
Do degustacji burgera nikogo nie będzie trzeba namawiać123RF/PICSEL

Jak zrobić kotlety do burgera z mięsa mielonego? Podstawowe informacje

  • antrykot,
  • łopatka,
  • rostbef,
  • udziec.

Zobacz również:

    Przepis na kotlet do burgera

    • Cebulę pokrój w bardzo drobną kostkę.
    • Mięso zmiel i połącz z cebulą. Dodaj musztardę.
    • Uformuj kotlety, przed smażeniem możesz umieścić je w lodówce na kwadrans.
    • Smaż bez tłuszczu na patelni grillowej przez około trzy minuty z każdej strony. Przypraw solą, ale tylko tę stronę, z której aktualnie będziesz smażyć kotlety. Pieprz dodawaj po zdjęciu mięsa z patelni.
    Domowy burger nie ma sobie równych
    Domowy burger nie ma sobie równych123rf123RF/PICSEL

    Z czym podawać domowe burgery?

    Wyjątkowy sposób na mięso mieloneInteria Kulinaria
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?