Magda Gessler dodaje jeden kluczowy składnik do pasty jajecznej. To sekret jej smaku

Sprawdź przepis na pastę jajeczną według Magdy Gessler
Sprawdź przepis na pastę jajeczną według Magdy GesslerKurnikowskiAKPA

Pasta jajeczna nie tylko na wielkanocnym stole

Pasta jajeczna od Magdy Gessler. Sekretem jest ten skłanik

Ze świeżym pieczywem pasta jajeczna smakuje najlepiej!
Ze świeżym pieczywem pasta jajeczna smakuje najlepiej!123RF/PICSEL

Przepis na pastę jajeczną według Magdy Gessler

Składniki

  • 4 jaja
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżeczki musztardy
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżeczka curry
  • pół łyżeczki ostrej papryki
  • szczypta majeranku
  • 1 pęczek koperku
  • trochę szczypiorku
  • sól i pieprz w ilości do smaku
  1. Jajka gotujemy na twardo, a w czasie, kiedy się gotują, siekamy świeże zioła. 
  2. Gotowe jajka studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. 
  3. Następnie łączymy je z majonezem, musztardą, masłem i przyprawami. 
  4. Do pasty dodajemy zieleninę i całość dokładnie mieszamy. 
  5. Podajemy ze świeżym pieczywem. 
Święta wielkanocne na świecie. Fajerwerki i maski upiorówINTERIA.TVInteria.tv