Niezawodny przepis Magdy Gessler na ogórki kiszone. Podstawą tajemniczy składnik

InteriaKobieta Redakcja

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
107
Udostępnij
Jak zrobić ogórki kiszone? Niezawodny przepis Magdy Gessler (fot. EastNews/Artur Zawadzki/REPORTER)
Jak zrobić ogórki kiszone? Niezawodny przepis Magdy Gessler (fot. EastNews/Artur Zawadzki/REPORTER)123RF/PICSEL

Tradycyjne ogórki kiszone. Jak kisić, żeby były twarde?

Zobacz również:

    Jak zrobić dobre ogórki kiszone w słoikach? Magda Gessler radzi

    Jak zrobić dobre ogórki kiszone w słoikach? Magda Gessler radzi
    Jak zrobić dobre ogórki kiszone w słoikach? Magda Gessler radzi123RF/PICSEL

    Ogórki kiszone: przepis. Tak robi je Magda Gessler

    • około 2 kg niewielkich ogórków gruntowych,
    • kilka kwiatów kopru (jeden na każdy słoiczek),
    • ząbki czosnku (po dwa na każdy słoiczek),
    • korzeń chrzanu (po kawałku na każdy słoiczek),
    • liście czarnej porzeczki (dwa na słoik),
    • liście wiśni (po jednym na słoik),
    • solankę (na jeden litr wody dwie płaskie łyżki soli).
    Video Player is loading.
    Loaded: 0%
    • subtitles off, selected
    Current Time 0:00
    Duration -:-
    Stream Type LIVE
    reklama
    dzięki reklamie oglądasz za darmo
    Zwykłe ogórki zyskają dzięki temu wyjątkowe właściwości
    Watermark Video
    Zwykłe ogórki zyskają dzięki temu wyjątkowe właściwościInteria.tv
    emptyLike
    Lubię to
    Lubię to
    like
    66
    Super
    relevant
    16
    Hahaha
    haha
    11
    Szok
    shock
    6
    Smutny
    sad
    6
    Zły
    angry
    2
    Lubię to
    like
    Super
    relevant
    107
    Udostępnij
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
    Przejdź na