Azjaci wiedzą, jak go użyć. W polskiej kuchni również pasuje jak ulał

Czarnego czosnku nie trzeba się bać, ponieważ jest o wiele łagodniejszy
Czarnego czosnku nie trzeba się bać, ponieważ jest o wiele łagodniejszy 123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Czarny czosnek do kuchni. Zalet ma bez liku
  2. Najprostszy sposób? Czarny czosnek do pieczywa!
  3. Miksuj czarny czosnek. Kubki smakowe będą wniebowzięte
  4. Bezpieczne smaki: tutaj dodawaj czosnek

Czarny czosnek do kuchni. Zalet ma bez liku

„Ewa gotuje”: Czosnek konfitowanyPolsatPolsat

Najprostszy sposób? Czarny czosnek do pieczywa!

Czarny czosnek jest mięciutki i doskonale się rozsmarowuje
Czarny czosnek jest mięciutki i doskonale się rozsmarowuje123RF/PICSEL

Zobacz również:

Miksuj czarny czosnek. Kubki smakowe będą wniebowzięte

Bezpieczne smaki: tutaj dodawaj czosnek

Czarny czosnek trudno samodzielnie przygotować, lepiej zdać się na kupny
Czarny czosnek trudno samodzielnie przygotować, lepiej zdać się na kupny123RF/PICSEL