Dużo tańsza alternatywa dla łososia. Ta ryba to skarbnica wartości odżywczych

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Pstrąg łososiowy jest bogatym źródłem kwasów tłuszczowych omega-3.
Pstrąg łososiowy jest bogatym źródłem kwasów tłuszczowych omega-3.123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Pstrąg łososiowy — co to za ryba?
  2. Pstrąg tęczowy a łosoś. Czym różnią się te gatunki?
  3. Właściwości odżywcze pstrąga tęczowego. Dlaczego warto go jeść?
  4. Pstrąg łososiowy. Jak go przygotować?

Pstrąg łososiowy — co to za ryba?

Pstrąg tęczowy a łosoś. Czym różnią się te gatunki?

„Ewa gotuje”: Pstrąg zapiekany na kaszy owsianejPolsatPolsat

Właściwości odżywcze pstrąga tęczowego. Dlaczego warto go jeść?

Pstrąga można przygotować na wiele sposobów.
Pstrąga można przygotować na wiele sposobów. 123RF/PICSEL

Pstrąg łososiowy. Jak go przygotować?

Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?