Jedno z ukochanych dań polskiej kuchni. Przysłuży się zdrowiu pod pewnymi warunkami

InteriaKobieta Redakcja

Jak przyrządzić fasolkę po bretońsku, żeby była zdrowa?
Jak przyrządzić fasolkę po bretońsku, żeby była zdrowa?123RF/PICSEL

Skąd pochodzi fasolka po bretońsku?

Fasolka po bretońsku to ważny element polskiej kuchni
Fasolka po bretońsku to ważny element polskiej kuchni123RF/PICSEL

Czy fasolka po bretońsku jest zdrowa? To zależy

Zobacz również:

    Dietetyczny jadłospis — z fasolką czy bez?

    Jak odchudzić fasolkę po bretońsku?

    Fasolka po bretońsku nie musi ociekać tłuszczem, by nadal smakowała wybornie
    Fasolka po bretońsku nie musi ociekać tłuszczem, by nadal smakowała wybornie123RF/PICSEL

    Nie pomijaj kluczowego etapu podczas gotowania

    „Ewa gotuje”: Zupa fasolowaPolsatPolsat