Mrożone zachowują więcej właściwości. Pięć warzyw, które warto mieć w zamrażarce

InteriaKobieta Redakcja

Dlaczego warto jeść mrożone warzywa? Ich właściwości mogą zaskoczyć
Dlaczego warto jeść mrożone warzywa? Ich właściwości mogą zaskoczyć123RF/PICSEL

Czy mrożone warzywa są zdrowe?

Nie warto ignorować potencjału mrożonych warzyw
Nie warto ignorować potencjału mrożonych warzyw123RF/PICSEL

Nie przeocz ich zalet. Dlaczego warto jeść mrożone warzywa?

Zobacz również:

    Jakie warzywa lepiej kupować mrożone?

    Wszechstronny szpinak

    Lasagne ze szpinakiem to jeden ze sposobów na wykorzystanie zapasów w zamrażarki
    Lasagne ze szpinakiem to jeden ze sposobów na wykorzystanie zapasów w zamrażarki123RF/PICSEL

    Zielone różyczki, czyli apetyczne brokuły

    Fasolka szparagowa nie tylko latem

    Zielony groszek miej zawsze w zamrażarce

    Zielony groszek można jeść o każdej porze roku
    Zielony groszek można jeść o każdej porze roku 123RF/PICSEL

    Kalafior smaczny i zdrowy przez cały rok

    W lodówce czy poza nią? Ekspertka rozwiewa wątpliwości i wyjaśnia, jak przechowywać owoce i warzywaPolsatPolsat