Nie ma w sobie toksyn i jest kopalnią mikroelementów. Polacy jedzą ją rzadko

Polacy rzadko wybierają tę rybę na obiad. Szkoda, bo kryje w sobie wiele dobrego dla naszego organizmu
Polacy rzadko wybierają tę rybę na obiad. Szkoda, bo kryje w sobie wiele dobrego dla naszego organizmu 123RF/PICSEL

Polacy nie sięgają zbyt często po ryby. Jakie gatunki ryb wybieramy najczęściej?

Mało ości i... zanieczyszczeń. Dorada niedoceniana wśród konsumentów

Mało ości i niskie zanieczyszczenie. Dorada kusi konsumentów nie tylko tym q
Mało ości i niskie zanieczyszczenie. Dorada kusi konsumentów nie tylko tym q123RF/PICSEL

Dorada jako źródło białka. Doskonała dla osób na diecie

Ryby oferują bogactwo kwasów tłuszczowych omega-3 i witamin
Ryby oferują bogactwo kwasów tłuszczowych omega-3 i witamin123RF/PICSEL
zdjęcie
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?