Niskokaloryczna i wyjątkowo smaczna ryba z Bałtyku. Nie pomyl jej z flądrą

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
200
Udostępnij
Gładzica to smaczna i zdrowa ryba, która ma szerokie zastosowanie w kuchni
Gładzica to smaczna i zdrowa ryba, która ma szerokie zastosowanie w kuchni 123RF/PICSEL

Gładzica - zdrowa ryba z Bałtyku. Jak wygląda i czym się charakteryzuje

Gładzica, a flądra. Czym różnią się od siebie?

Czy gładzica jest zdrowa? Idealny wybór dla osób kontrolujących wagę

Gładzica w kuchni. Jak ją przygotować?

Gładzicę możemy upiec w piekarniku lub usmażyć na patelni
Gładzicę możemy upiec w piekarniku lub usmażyć na patelni 123RF/PICSEL

Ile kosztuje gładzica. Ryba ta może być dość droga

Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
105
Super
relevant
47
Hahaha
haha
26
Szok
shock
8
Smutny
sad
9
Zły
angry
5
Lubię to
like
Super
relevant
200
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na