Obierz, zetrzyj na tarce i dodaj tajny składnik. Takiej pasty nie jadłeś

Tomasz Hirkyj

Tomasz Hirkyj

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
20
Udostępnij
Pasta jajeczna z rzodkiewką zrobi furorę nie tylko na święta
Pasta jajeczna z rzodkiewką zrobi furorę nie tylko na święta123RF/PICSEL

Pasta jajeczna z rzodkiewką: sama dobroć

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      „Ewa gotuje”: Jajka po szkocku
      „Ewa gotuje”: Jajka po szkockuPolsat

      Pasta jajeczna: składniki

      Rzodkiewkę można zetrzeć na tarce albo ją drobno pokroić
      Rzodkiewkę można zetrzeć na tarce albo ją drobno pokroić123RF/PICSEL
      • 5 jajek,
      • 3 rzodkiewki,
      • 2 łyżki majonezu
      • sól
      • pieprz

      Pastę jajeczną można modyfikować

      Nie chcesz sięgać po majonez? Zastąp go jogurtem naturalnym
      Nie chcesz sięgać po majonez? Zastąp go jogurtem naturalnym123RF/PICSEL
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      12
      Super
      relevant
      5
      Hahaha
      haha
      2
      Szok
      shock
      1
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      20
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na