Syp szczodrze na talerz i pałaszuj. Mózg, nerki i wątroba poczują ulgę

Kawałki pizzy z cienkim ciastem, na których znajdują się pomidory, rukola, kremowy ser, suszone pomidory i sos balsamiczny.
Rukola i pizza to połączenie znane i warto je wprowadzićSHEBEKO123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Czy można jeść rukolę codziennie?
  2. Rukola na talerzu? Samo zdrowie!
  3. Na wątrobę i nerki jak znalazł
  4. Wybierz rukolę mądrze

Czy można jeść rukolę codziennie?

Zobacz również:

    Rukola na talerzu? Samo zdrowie!

    Świeża rukola ułożona na drewnianej desce do krojenia, w tle widoczne pomidory koktajlowe oraz rozsypana sól i pieprz, całość utrzymana w naturalnej tonacji.
    Ostra i pikantna. Oto charakterystyczny smak rukolimeykitchen123RF/PICSEL
    • A,
    • C,
    • E,
    • K,
    • z grupy B.

    Na wątrobę i nerki jak znalazł

    Szklany słoik wypełniony zielonym pesto, w tle widoczne kawałki sera, pestki oraz świeże liście bazylii.
    Garść rukoli zmiksuj z nasionami słonecznika i oliwą. Otrzymasz domowe pestoOlga Yastremska, New Africa, Africa Studio123RF/PICSEL

    Zobacz również:

      Wybierz rukolę mądrze

      Zobacz również:

        Stos naleśników polanych syropem klonowym, posypanych cukrem pudrem, ozdobionych plasterkami banana i świeżymi truskawkami, podany na talerzu, wokół rozsypane kawałki czekolady.
        Odkryj triki, które pomogą ci oszczędzać czas, pieniądze i energięCanva ProINTERIA.PL
        Zdanowicz pomiędzy wersami. Odc. 155: Jarosław GibasINTERIA.PL