Zawsze dodawaj garść do gotowania. Bób nie przyniesie wstydliwego problemu

Gotowany bób może powodować wzdęcia. Na szczęście można ich uniknąć
Gotowany bób może powodować wzdęcia. Na szczęście można ich uniknąć123RF/PICSEL

Co dodać do bobu, żeby nie wzdymał?

Masz bób? Patent może pomóc przy wzdęciach

Ugotowany bób? Co dalej?

Bób z dodatkiem chrupiących kawałków boczku oraz drobno pokrojoną papryczką chili, oprószony świeżymi ziołami.
Bób może być zjadany solo, ale świetnie komponuje się także w sałatkach123RF/PICSEL

Jak gotować bób?

Zobacz również:

    Garbanzos o jasnozielonej barwie gotowane w garnku z wodą na kuchence.
    Jak długo gotować bób? 20 minut to optymalny czas123RF/PICSEL

    Zobacz również:

    Blok cudów w Nowej Hucie. "Kobiety wciągały ukochanych w wiaderku"Aleksandra SuławaINTERIA.PL