ciasto kruche

Artykuły (9)

  • Kruche babeczki szpinakowe

    Kruche babeczki szpinakowe

    • Piątek, 5 marca 2021 (06:16)
    Kruche babeczki szpinakowe to super propozycja dla każdego, kto preferuje wytrawne smaki. W takiej wersji posmakują nawet tym, którzy nie lubią szpinaku. Kruche babeczki szpinakowe są...
    szpinak, ciasto kruche
  • Ciasto kruche

    Ciasto kruche

    • Środa, 8 kwietnia 2020 (09:45)
    Podstawa wielu wypieków. Warto mieć w zanadrzu sprawdzony przepis, dzięki któremu wyjdą wyśmienite. Wypróbuj ten z książki "Tarty i quiche".
    ciasto kruche
  • Pyszne kruche

    Pyszne kruche

    • Poniedziałek, 4 listopada 2019 (13:29)
    Czy jest coś lepszego na deser? Naszym zdaniem - nie!
    ciasto kruche
  • Kruche ciasto z zeszytu babci

    Kruche ciasto z zeszytu babci

    • Środa, 27 marca 2019 (15:58)
    Jeżeli chcesz, aby kruche ciasto było idealne dodaj do niego kilka kropli soku z cytryny. Zanim zaczniesz je rozwałkowywać, włóż wałek do zamrażalnika na kilka minut, a blat obficie posyp...
    ciasto kruche
  • Pyszne kruche

    Pyszne kruche

    • Poniedziałek, 15 października 2018 (10:37)
    Zrób na deser kruche ciasto ze śliwkami. Smakuje wspaniale!
    ciasto kruche
  • Kruche ciasto jest twarde?

    Kruche ciasto jest twarde?

    • Piątek, 10 lipca 2015 (10:20)
    Pieczesz swojemu dziecku smakowite ciasta? Sprawdź, co zrobić, żeby się udały.
    ciasto kruche
  • Ciasto kruche z dynią

    Ciasto kruche z dynią

    • Piątek, 28 listopada 2014 (11:00)
    Wypróbuj przepis na kruche ciasto z dynią. Będzie idealnym deserem na niedzielne popołudnie.
    ciasto kruche
  • Tarta cytrynowa z truskawkami

    Tarta cytrynowa z truskawkami

    • Wtorek, 11 czerwca 2013 (10:56)
    Składniki: 175 g mąki, 310 g cukru, szczypta soli, 150 g masła, 3 jajka, skórka starta z i sok z 2-3 cytryn, 1 cytryna, 350 g truskawek, galaretka owocowa, mięta do dekoracji, tłuszcz...
    ciasto kruche, tarty
  • Co to jest "pieczenie na ślepo"?

    Co to jest "pieczenie na ślepo"?

    • Środa, 22 maja 2013 (18:54)
    Aby ciasto na tartę lub tartaletki było ładnie ukształtowane, nie odchodziło od brzegów formy ani się nie wybrzuszało stosujemy "pieczenie na ślepo".
    tarta, ciasto kruche

Wideo (2)