Dlaczego warto jeść zielone warzywa?

Kapusta, ogórek, papryka, brokuły, pietruszka: Te pięć zielonych warzyw musi się znaleźć w diecie
Kapusta, ogórek, papryka, brokuły, pietruszka: Te pięć zielonych warzyw musi się znaleźć w diecie123RF/PICSEL

Zalety spożywania zielonych warzyw

Zamiast małej czarnej - mała czerwona. Zadziała jak kawa!Interia.tv

Zobacz również:

    Zielone warzywa: Moc witamin!

    Zielone warzywa: Poprawisz wyniki badań!

    Z zielonych warzyw można robić koktajle. Wybornie smakują i są bardzo zdrowe
    Z zielonych warzyw można robić koktajle. Wybornie smakują i są bardzo zdrowe123RF/PICSEL

    Dlaczego zielone warzywa mają taki kolor?

    Świeże liście szpinaku idealne są idealne do przygotowania sałatek
    Świeże liście szpinaku idealne są idealne do przygotowania sałatek123RF/PICSEL