Ile jest marchewki w marchewce? Oto dlaczego żywność traci wartości odżywcze

Wodniste pomidory bez smaku? Wydało się, dlaczego warzywa tracą aromat
Wodniste pomidory bez smaku? Wydało się, dlaczego warzywa tracą aromat123RF/PICSEL

Żywność jest coraz "uboższa"

Wyniki badań nie pozostawiają wątpliwości - kiedyś warzywa były zdrowsze
Wyniki badań nie pozostawiają wątpliwości - kiedyś warzywa były zdrowsze123RF/PICSEL

Dlaczego pomidory nie smakują już jak pomidory. Czyli ilość zastępuje jakość

Co zrobić, aby warzywa znowu były wartościowe? Niektórzy sugerują bojkot
Co zrobić, aby warzywa znowu były wartościowe? Niektórzy sugerują bojkot123RF/PICSEL

Ubóstwo smaku i głód utajony. "Zielona rewolucja" pożera własne dzieci

O tych warzywach w zimie lepiej zapomniećInteria.tv
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?