Jak przechowywać czosnek niedźwiedzi?

Warto skorzystać z propozycji przedłużenia trwałości czosnku niedźwiedziego, by cieszyć się smakiem i zachować możliwie najwięcej jego cennych walorów odżywczych
Warto skorzystać z propozycji przedłużenia trwałości czosnku niedźwiedziego, by cieszyć się smakiem i zachować możliwie najwięcej jego cennych walorów odżywczych123RF/PICSEL
Jak zrobić masło ziołowe?Interia KulinariaInteria Kulinaria
  • duży pęczek czosnku niedźwiedziego, około 200 gramów;
  • 100 gramów orzechów włoskich;
  • 50 gramów sezamu białego;
  • 125 ml tłoczonego na zimno oleju rzepakowego, lnianego lub oliwy;
  • sok z połówki cytryny;
  • sól do smaku.
Jak zrobić masło ziołowe?Interia KulinariaInteria Kulinaria
zdjęcie
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?