Jak przechowywać czosnek niedźwiedzi?

Warto skorzystać z propozycji przedłużenia trwałości czosnku niedźwiedziego, by cieszyć się smakiem i zachować możliwie najwięcej jego cennych walorów odżywczych
Warto skorzystać z propozycji przedłużenia trwałości czosnku niedźwiedziego, by cieszyć się smakiem i zachować możliwie najwięcej jego cennych walorów odżywczych123RF/PICSEL

Zobacz również:

    Jak zrobić masło ziołowe?Interia KulinariaInteria Kulinaria
    • duży pęczek czosnku niedźwiedziego, około 200 gramów;
    • 100 gramów orzechów włoskich;
    • 50 gramów sezamu białego;
    • 125 ml tłoczonego na zimno oleju rzepakowego, lnianego lub oliwy;
    • sok z połówki cytryny;
    • sól do smaku.
    Jak zrobić masło ziołowe?Interia KulinariaInteria Kulinaria
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?