Kardiolodzy unikają tych produktów jak ognia. Rujnują serce i żyły

Żywność, którą spożywamy, ma wpływ na poziom cholesterolu we krwi
Żywność, którą spożywamy, ma wpływ na poziom cholesterolu we krwiMarek BazakEast News

Profilaktyka chorób serca

Zobacz również:

    Jakich produktów unikać, by mieć zdrowe serce?

    Na liście produktów, które mogą zaszkodzić naszemu zdrowiu, kardiolog umieściła m.in. białe pieczywo. Zawarty w nim sód podwyższa poziom cholesterolu we krwi
    Na liście produktów, które mogą zaszkodzić naszemu zdrowiu, kardiolog umieściła m.in. białe pieczywo. Zawarty w nim sód podwyższa poziom cholesterolu we krwi123RF/PICSEL
    Ryzyko występowania problemów ze strony układu sercowo-naczyniowego może minimalizować spożywanie m.in. nasion chia
    Ryzyko występowania problemów ze strony układu sercowo-naczyniowego może minimalizować spożywanie m.in. nasion chia123RF/PICSEL

    Jak zadbać o prawidłowy poziom cholesterolu?

    „Ewa gotuje”: Leczo z pieczonych warzywPolsat
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?