"Ugościli" Gessler popisowym daniem. Restauratorce puściły nerwy

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
188
Udostępnij
Magda Gessler
Magda Gessler AKPA
- To była jedna z bardziej problematycznych rewolucji - mówi Magda Gessler - ponieważ pani (właścicielka) była przekonana o swoich wyjątkowym darze prowadzenia kuchni i wiedzy o kuchni francuskiej.
„Zdrowie na widelcu”: Rodzaje soli. Jaka jest najzdrowsza?Polsat Cafe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
108
Super
relevant
31
Hahaha
haha
21
Szok
shock
12
Smutny
sad
7
Zły
angry
9
Lubię to
like
Super
relevant
188
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na