Reklama

Reklama

Co się dzieje na planie „Kuchennych Rewolucji”? Magda Gessler pokazała coś, czego nie zobaczymy w TVN

Magda Gessler, restauratorka i niekwestionowana gwiazda telewizji kręci właśnie kolejny odcinek „Kuchennych Rewolucji”. Tym razem wzięła na swoje barki ratowanie restauracji w Kępnie. Co się tam wydarzyło takiego, że zdecydowała się pokazać to w swoich mediach społecznościowych?

Trwają zdjęcia do kolejnego, 25. już sezonu, "Kuchennych rewolucji". Magda Gessler znów ruszyła w Polskę, ratować upadające lokale gastronomiczne. Właśnie pokazała, co się dzieje na planie jednego z odcinków tej serii. A wszystko za sprawą pytania od jednego z fanów restauratorki, który zagaił na Instagramie, ciekaw, "jak wrażenia po odwiedzeniu Kępna?"

"Kuchenne rewolucje" - Magda Gessler pokazuje, co się dzieje za kulisami

Magda Gessler jest bardzo aktywna w mediach społecznościowych, regularnie odpowiada fanom na komentarze, a nawet spełnia prośby o przesłanie kultowego już "besos". Dlatego nie dziwi, że i pytania o Kępno nie pozostawiła bez odpowiedzi. Zaskakujące jest jednak to, że postanowiła w odpowiedzi pokazać kilka ujęć z planu programu. 

Reklama

W krótkim filmiku na Instastories możemy zobaczyć Magdę Gessler podczas nagrań tuż przed wejściem do restauracji, która zgłosiła się do "Kuchennych rewolucji". 

Przed lokalem zebrał się spory tłum, spragnionych zobaczyć gwiazdę TVN na żywo. Takich obrazków w zmontowanym już programie, który możemy oglądać w telewizji, nie zobaczymy. Czy bowiem ktoś spodziewał się, że kiedy Gessler mówi do kamery, za plecami operatora stoi tłum ludzi? No właśnie. W telewizji wszystko wygląda zupełnie inaczej. 

"Kuchenne rewolucje" już od 12 lat na antenie TVN

Magda Gessler prowadzi "Kuchenne rewolucje" od 2010 roku. To program oparty na amerykańskim formacie "Kitchen Nightmares", prowadzonym przez samego Gordona Ramseya. Do programu mogą zgłosić się właściciele lokali gastronomicznych, którzy nie mogą poradzić sobie z prowadzeniem biznesu, nie mają gości, często są już o krok od bankructwa. Magda Gessler przyjeżdża na miejsce, nie mając pojęcia o jego sytuacji, wszystkiego dowiaduje się na bieżąco. Sprawdza, jak gotują, czy jest czysto, jakie są stosunki w zespole, pracującym w restauracji itp. i na tej podstawie stawia diagnozę oraz proponuje zmiany. Stałym elementem programu jest remont w lokalu i wymyślenie nowej karty dań, często też zupełnie nowej nazwy. 

Czytaj też:

Kuchenne rewolucje w Szczecinie: Magda Gessler i rodzinny dramat

Śmietana w zupie - co zrobić, żeby się nie zważyła? Magda Gessler podpowiada

INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: Magda Gessler | Kuchenne rewolucje

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy