Masa makowa? Składy "gotowców" wołają o pomstę do nieba

Gotowe masy makowe. Lepiej ich unikaj
Gotowe masy makowe. Lepiej ich unikaj123RF/PICSEL

Gotowe masy makowe. Co zawierają?

Jak rozpoznać gotową masę makową, która nie nadaje się do spożycia? Kluczowy jest oczywiście skład półproduktu
Jak rozpoznać gotową masę makową, która nie nadaje się do spożycia? Kluczowy jest oczywiście skład półproduktu123RF/PICSEL
Masa makowa z puszki może kryć w sobie mnóstwo szkodliwych składników
Masa makowa z puszki może kryć w sobie mnóstwo szkodliwych składników123RF/PICSEL
Zmysłowe smaki: Tradycyjny makowiecINTERIA.TVInteria.tv

Jak zrobić masę makową w domu?

Przygotowanie masy makowej jest czasochłonne, ale otrzymamy na końcu zdrowy i pyszny dodatek do ciast i deserów
Przygotowanie masy makowej jest czasochłonne, ale otrzymamy na końcu zdrowy i pyszny dodatek do ciast i deserów123RF/PICSEL
zdjęcie
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?