Agnieszka Kotońska schudła 30 kg! Pomógł jej ten przepis

Agnieszka Kotońska to jedna z uczestniczek programu "Googlebox"
Agnieszka Kotońska to jedna z uczestniczek programu "Googlebox"Instagram

Spektakularna przemiana Agnieszki Kotońskiej. Jak to zrobiła?

Agnieszka Kotońska szczerze o swojej metamorfozie

  • 2 piersi z kurczaka,
  • 4 ząbków czosnku,
  • warzywa: marchewka, kalafior, brokuł,
  • przyprawy: sól, pieprz, curry.
  1. Piersi z kurczaka płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy za pomocą ręcznika papierowego, kroimy w niewielkie kawałki i umieszczamy w misce. Mięso oprószamy solą, pieprzem i curry, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek.
  2. Całość mieszamy i umieszczamy w garnku z dziurami, przystosowanym do gotowania na parze. Naczynie ustawiamy na drugim garnku, wypełnionym 2 szklankami wrzącej wody. Przykrywamy pokrywką.
  3. Mięso gotujemy przez ok. 15 minut. Po upływie tego czasu do kurczaka dodajemy pokrojoną w talarki marchewkę, podzielony na różyczki kalafior oraz brokuł. Całość gotujemy pod pokrywką przez kolejne 15 minut. Po upływie tego czasu warzywa nie rozgotują się, a będą idealnie chrupiące. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem.
"Sobota na Love Island": Kim zainteresowałaby się Ola Tomala?POLSAT GO