Dodaj do gotującego się bobu sekretny składnik. Efekt mocno cię zaskoczy

Jak gotować bób, żeby nie było wzdęć? Wrzuć do wody sekretny składnik
Jak gotować bób, żeby nie było wzdęć? Wrzuć do wody sekretny składnikINTERIA.PL

Bób: właściwości lecznicze. To skarbnica witamin

Czy bób powoduje wzdęcia? Oto, które osoby nie powinny jeść bobu

Bób: właściwości lecznicze. To skarbnica witamin
Bób: właściwości lecznicze. To skarbnica witamin123RF/PICSEL

Jak gotować bób? Prosta sztuczka pomoże pożegnać przykry problem

Jak gotować bób? Prosta sztuczka pomoże pożegnać przykry problem
Jak gotować bób? Prosta sztuczka pomoże pożegnać przykry problem123RF/PICSEL

Jak najlepiej gotować bób? Dodaj znaną przyprawę

  • gałązkę świeżego kopru,
  • łyżeczkę kminku,
  • lub kilka gałązek cząbru.
"Na zdrowie": SzparagiINTERIA.TVPOLSAT GO