Dodaj do gotującego się bobu sekretny składnik. Efekt mocno cię zaskoczy

Aleksandra Tokarz

Oprac.: Aleksandra Tokarz

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
369
Udostępnij
Jak gotować bób, żeby nie było wzdęć? Wrzuć do wody sekretny składnik
Jak gotować bób, żeby nie było wzdęć? Wrzuć do wody sekretny składnikINTERIA.PL

Bób: właściwości lecznicze. To skarbnica witamin

Czy bób powoduje wzdęcia? Oto, które osoby nie powinny jeść bobu

Bób: właściwości lecznicze. To skarbnica witamin
Bób: właściwości lecznicze. To skarbnica witamin123RF/PICSEL

Jak gotować bób? Prosta sztuczka pomoże pożegnać przykry problem

Jak gotować bób? Prosta sztuczka pomoże pożegnać przykry problem
Jak gotować bób? Prosta sztuczka pomoże pożegnać przykry problem123RF/PICSEL

Jak najlepiej gotować bób? Dodaj znaną przyprawę

  • gałązkę świeżego kopru,
  • łyżeczkę kminku,
  • lub kilka gałązek cząbru.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      "Na zdrowie": Szparagi
      "Na zdrowie": SzparagiINTERIA.TVPOLSAT GO
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      223
      Super
      relevant
      55
      Hahaha
      haha
      45
      Szok
      shock
      21
      Smutny
      sad
      13
      Zły
      angry
      12
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      369
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na