Kwaszona czy kiszona: Którą kapustę wybrać?

Kapusta kiszona jest pełna witamin i minerałów. A ta kwaszona?
Kapusta kiszona jest pełna witamin i minerałów. A ta kwaszona?123RF/PICSEL

Jak powstaje kapusta kiszona. Fermentuje tygodniami

Kapusta kiszona i kapusta kwaszona powstają w zupełnie innych warunkach
Kapusta kiszona i kapusta kwaszona powstają w zupełnie innych warunkach123RF/PICSEL

Jak powstaje kapusta kwaszona? Jest zalewana octem

Kapusta kwaszona i kiszona: Którą wybrać?

„Ewa gotuje”: Kapusta kiszonaPolsatPolsat
Kapusta kwaszona charakteryzuje się białym kolorem i duszącym zapachem octu
Kapusta kwaszona charakteryzuje się białym kolorem i duszącym zapachem octu123RF/PICSEL

Jak odróżnić kapustę kiszoną od kwaszonej?

Zobacz również:

    Kawa na zamówienie
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?