Makaronowe muszle z ricottą i pomidorkami

Conchiglioni jest włoską potrawą, którą pokochali Polacy. Makaronowe muszle doskonale sprawdzą się na obiad
Conchiglioni jest włoską potrawą, którą pokochali Polacy. Makaronowe muszle doskonale sprawdzą się na obiad 123RF/PICSEL

Składniki

  • 1/2 cebuli
  • 2 ząbki czosnku
  • 30 dag passaty pomidorowej
  • oliwa z oliwek
  • 30 dag liści szpinaku
  • jajko
  • 30 dag ricotty
  • 20 dag pomidorków koktajlowych
  • sól
  • pieprz
  • 12 dużych muszli makaronowych
  • cukier
  • suszony tymianek
4 porcje

Muszle makaronowe z ricottą i pomidorkami: przygotowania

"Ewa gotuje": Lody kokosowe na ananasiePolsatPolsat
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?