Na czym smażyć pączki, aby zawsze się udawały? Będą rumiane i pyszne

Zadbaj o to, by nic nie zaskoczyło cię podczas smażenia pączków na tłusty czwartek
Zadbaj o to, by nic nie zaskoczyło cię podczas smażenia pączków na tłusty czwartek123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Zaopatrzenie to podstawa
  2. Na czym smażyć pączki?
  3. W jakiej temperaturze smażyć pączki?
  4. Rumiane pączki nie będą pić tłuszczu

Zaopatrzenie to podstawa

Zmysłowe smaki: Pączki z nadzieniem różanymZmysłowe smakiInteria.tv

Na czym smażyć pączki?

W jakiej temperaturze smażyć pączki?

Charakterystyczna jasna obwódka to znak rozpoznawczy udanych pączków
Charakterystyczna jasna obwódka to znak rozpoznawczy udanych pączków123RF/PICSEL

Rumiane pączki nie będą pić tłuszczu

Domowe pączki
Domowe pączki123RF/PICSEL