To ziele zastąpi kostkę rosołową. Usuwa złogi toksyn z jelit

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Hahaha
haha
2
Udostępnij
Lubczyk to dużo więcej niż akcent niedzielnego rosołu
Lubczyk to dużo więcej niż akcent niedzielnego rosołu123RF/PICSEL

Lubczyk - co to za roślina?

Zielone liście lubczyku

Zobacz również:

    Wartości odżywcze liści lubczyku

    Alternatywą dla świeżego lubczyku jest wersja suszona
    Alternatywą dla świeżego lubczyku jest wersja suszona123RF/PICSEL

    Do czego dodawać liście lubczyku?

    Zobacz również:

    Korzeń lubczyku cennym surowcem zielarskim

    Rzadko sięgamy po korzeń lubczyku, a ze względów zdrowotnych naprawdę warto
    Rzadko sięgamy po korzeń lubczyku, a ze względów zdrowotnych naprawdę warto123RF/PICSEL

    Jak przygotować wywar z korzenia lubczyku?

    1. Wystarczy zalać tę porcję ziela 250 ml zimnej wody i całość doprowadzić do wrzenia. 
    2. Następnie zmniejszyć płomień i gotować jeszcze przez kwadrans. Po przecedzeniu i przestudzeniu wywar jest gotowy do spożycia. 
    3. Zaleca się picie 1-2 szklanek w ciągu doby.
    Ratunek dla wątroby. Dostępne i tanie warzywa oraz ziołaINTERIA.TVInteria.tv
    emptyLike
    Lubię to
    Lubię to
    like
    1
    Super
    relevant
    0
    Hahaha
    haha
    1
    Szok
    shock
    0
    Smutny
    sad
    0
    Zły
    angry
    0
    Lubię to
    like
    Hahaha
    haha
    2
    Udostępnij
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
    Przejdź na