Zmarzłaś i brakuje ci energii? Sięgnij po te potrawy. Błyskawicznie rozgrzewają i wzmacniają odporność

Kobieta siedzi wygodnie na kanapie, otulona miękkim kocem, trzyma w dłoniach żółty kubek i z delikatnym uśmiechem patrzy w dal. W tle widoczne są poduszki i rośliny doniczkowe.
Co zjeść i wypić, aby szybko się rozgrzać? 123RF/Picsel, 123RF/Picsel123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Zupy i gulasze
  2. Wybieraj owoce i warzywa bogate w witaminę C
  3. Do potraw dodawaj rozgrzewające przyprawy
  4. Czerwone mięso i jaja
  5. Rozgrzewające napoje

Zupy i gulasze

Biała zupa krem z grzankami i posiekanym szczypiorkiem w białej misce na drewnianym stole, po lewej stronie okrągły bochenek chleba oraz metalowa łyżka wazowa.
Rozgrzewająca zupa krem123RF/Picsel, 123RF/Picsel123RF/PICSEL

Wybieraj owoce i warzywa bogate w witaminę C

Zobacz również:

    Do potraw dodawaj rozgrzewające przyprawy

    Czerwone mięso i jaja

    Rozgrzewające napoje

    Biała filiżanka z herbatą podaną z plasterkiem cytryny, świeża cytryna, kilka plastrów imbiru, korzeń kurkumy oraz słoik miodu z łyżką na drewnianej tacce.
    Herbata z imbirem na wzmocnienie odporności 123RF/Picsel, 123RF/Picsel123RF/PICSEL
    Kolorowa sałatka z plasterkami ogórka, jajeczek przepiórczych, kawałkami marchewki, kukurydzą, czerwonej kapusty i sałatą na jasnym talerzu, trzymanym przez dwie ręce.
    Poznaj przepisy, które łączą smak, zdrowie i domowe ciepłoCanvaProINTERIA.PL
    "Ewa gotuje": Rosół na jagnięciniePolsat