Trik ze skórką od chleba ocali zakwas przed pleśnią. Kluczowy moment fermentacji

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
185
Udostępnij
Zakwas na żur powinien powstać na bazie mąki żytniej, pszennej, gryczanej lub owsianej
Zakwas na żur powinien powstać na bazie mąki żytniej, pszennej, gryczanej lub owsianejWOJCIECH STROZYKEast News

Jakiej mąki użyć do zrobienia zakwasu na żur?

Zobacz również:

    Żur to nieodłączny element wielkanocnego śniadania
    Żur to nieodłączny element wielkanocnego śniadania123RF/PICSEL

    Jak zrobić zakwas na żur?

    Video Player is loading.
    Loaded: 0%
    • subtitles off, selected
    Current Time 0:00
    Duration -:-
    Stream Type LIVE
    reklama
    dzięki reklamie oglądasz za darmo
    „Ewa gotuje”: Zakwas na żurek
    „Ewa gotuje”: Zakwas na żurekPolsatPolsat
    emptyLike
    Lubię to
    Lubię to
    like
    124
    Super
    relevant
    22
    Hahaha
    haha
    20
    Szok
    shock
    5
    Smutny
    sad
    8
    Zły
    angry
    6
    Lubię to
    like
    Super
    relevant
    185
    Udostępnij
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
    Przejdź na