Odmiana cebuli, którą pokochasz. Włącz do swojej diety i szybko ciesz się pierwszymi korzyściami

Agnieszka Tkacz

Oprac.: Agnieszka Tkacz

Czerwona cebula jest niskokaloryczna i bogata w składniki odżywcze. Odkryj, czemu warto ją jeść
Czerwona cebula jest niskokaloryczna i bogata w składniki odżywcze. Odkryj, czemu warto ją jeść123RF/PICSEL

Czy czerwona cebula jest zdrowa? Dlaczego warto ją jeść?

Zobacz również:

Czym różni się czerwona cebula od zwykłej?

Którą cebulę wybrać? Czerwona ma o wiele więcej zalet
Którą cebulę wybrać? Czerwona ma o wiele więcej zaletPicsel123RF/PICSEL

Do czego można użyć czerwonej cebuli?

„Ewa gotuje”: Biszkopt z masą malinowąPolsat
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?