Piękny Jaś – biała fasola z Doliny Dunajca. Dlaczego powinno się ją jeść?

Fasola ma mnóstwo cennych składników odżywczych
Fasola ma mnóstwo cennych składników odżywczychPicsel

Piękny Jaś - wyjątkowa odmiana fasoli białej

Zdanowicz pomiędzy wersami. Odc. 29: Katarzyna Dowbor i Agnieszka DygantKatarzyna ZdanowiczINTERIA.PL

Piękny Jaś - na Liście produktów tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Piękny Jaś źródłem białka

Piękny Jaś wsparciem metabolizmu

Słodkawe w smaku nasiona fasoli Piękny Jaś mają jednolity, białawy kolor i nerkowaty kształt.
Słodkawe w smaku nasiona fasoli Piękny Jaś mają jednolity, białawy kolor i nerkowaty kształt.123RF/PICSEL

Piękny Jaś - magnez dla zdrowia

Piękny Jaś - pełen pakiet wartości odżywczych

Jak podawać fasolę Piękny Jaś?

zdjęcie
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?