Włącz do diety trzy kluczowe produkty. Zmniejszysz ryzyko zachorowania na raka

InteriaKobieta Redakcja

Co roku na raka umiera 10 milinów ludzi na całym świecie.
Co roku na raka umiera 10 milinów ludzi na całym świecie.123RF/PICSEL

Zobacz również:

    Obniżenie poziomu przewlekłego stanu zapalnego jest jednym ze sposobów zachowania zdrowia i zmniejszenia ryzyka zachorowania na raka
    wyjaśnia na łamach magazynu PLOS One dr Deborah Lee z Fox Online Pharmacy
    Lekarze zalecają spożywanie 140 gramów jagód dziennie
    Lekarze zalecają spożywanie 140 gramów jagód dziennie123RF/PICSEL

    Spożywanie jagód może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór

    Śledzie są doskonałym źródłem kwasów omega-3
    Śledzie są doskonałym źródłem kwasów omega-3123RF/PICSEL

    Tłuste ryby - chroń się przed rakiem

    Chcesz zadbać o jelita? Sięgnij po kiszonki
    Chcesz zadbać o jelita? Sięgnij po kiszonki123RF/PICSEL

    Probiotyki - ważny element diety

    Jan Holoubek. O kosmicznym porozumieniu z ojcem, miłości do aktorów i serialu "Rojst Millenium"Alicja ResichINTERIA.PL