Dodaj do gotującego się bobu sekretny składnik. Efekt mocno cię zaskoczy

Aleksandra Tokarz

Oprac.: Aleksandra Tokarz

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
369
Udostępnij
Jak gotować bób, żeby nie było wzdęć? Wrzuć do wody sekretny składnik
Jak gotować bób, żeby nie było wzdęć? Wrzuć do wody sekretny składnikINTERIA.PL

Bób: właściwości lecznicze. To skarbnica witamin

Czy bób powoduje wzdęcia? Oto, które osoby nie powinny jeść bobu

Bób: właściwości lecznicze. To skarbnica witamin
Bób: właściwości lecznicze. To skarbnica witamin123RF/PICSEL

Jak gotować bób? Prosta sztuczka pomoże pożegnać przykry problem

Jak gotować bób? Prosta sztuczka pomoże pożegnać przykry problem
Jak gotować bób? Prosta sztuczka pomoże pożegnać przykry problem123RF/PICSEL

Jak najlepiej gotować bób? Dodaj znaną przyprawę

  • gałązkę świeżego kopru,
  • łyżeczkę kminku,
  • lub kilka gałązek cząbru.
"Na zdrowie": SzparagiINTERIA.TVPOLSAT GO
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
223
Super
relevant
55
Hahaha
haha
45
Szok
shock
21
Smutny
sad
13
Zły
angry
12
Lubię to
like
Super
relevant
369
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na