Magda Gessler zdradza sekret soczystego mięsa. Wiele osób popełnia ten błąd

Magda Gessler zdradza sekret na soczyste mięso
Magda Gessler zdradza sekret na soczyste mięsoPawel Wodzynski/East News /East News 123RF/PICSEL
Gjuwecz to bułgarski gulasz na bazie mięsa wieprzowego
Gjuwecz to bułgarski gulasz na bazie mięsa wieprzowego123RF/PICSEL

Jaki jest sekret soczystego mięsa? 

Nie ruszać tego mięsa, pamiętajcie. Jeżeli mięso ma się zamknąć, to w momencie, kiedy je dotkniemy, zacznie puszczać soki. A w tym momencie zacznie się wszystko gotować, a nie obsmażać. A chodzi o to, żeby zamknąć smak mięsa
Soczyste mięso to podstawa dobrego gulaszu
Soczyste mięso to podstawa dobrego gulaszu 123RF/PICSEL

Jakie jeszcze wskazówki daje Magda Gessler?

Nie może to być czosnek chiński, musi być to czosnek polski, hiszpański, portugalski, jakikolwiek tylko nie chiński bo on zmarnuje całe danie
mówi na wizji Magda Gessler
„Zdrowie na widelcu”: Polskie sushiPolsat Cafe