Zdrowe i pyszne smarowidło do chleba. Jesienią koniecznie włącz do diety

Natalia Siedlaczek

Natalia Siedlaczek

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
808
Udostępnij
Awokado jest bardzo neutralne w smaku. Wyrazistości nadają mu dodatki
Awokado jest bardzo neutralne w smaku. Wyrazistości nadają mu dodatkiPicsel123RF/PICSEL
  • fosfor, 
  • wapń, 
  • potas, 
  • kwas foliowy i pantotenowy,
  • także antyoksydant o nazwie glutation.

Czym kierować się przy wyborze awokado?

Z idealnie dojrzałego awokado można przygotować pyszną pastę.
Z idealnie dojrzałego awokado można przygotować pyszną pastę.123RF/PICSEL

Prosta pasta z awokado

Składniki

  • Dojrzałe awokado
  • Łyżka sezamu
  • Łyżka soku z cytryny
  • Przyprawy do smaku

Pasta z awokado i jajkiem

Składniki

  • Dojrzałe awokado
  • Dwa jajka
  • Łyżka soku z cytryny
  • Ząbek czosnku
  • Przyprawy do smaku (sól, pieprz, czerwona papryka)
  • Szczypiorek (opcjonalnie)
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      "Na zdrowie": Awokado, czyli smaczliwka wdzięczna
      "Na zdrowie": Awokado, czyli smaczliwka wdzięcznaPOLSAT GOInteria.tv
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      497
      Super
      relevant
      142
      Hahaha
      haha
      65
      Szok
      shock
      63
      Smutny
      sad
      22
      Zły
      angry
      19
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      808
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na