Króluje na światowych stołach, Polacy jej nie znają. Delikatna ryba idealna na diecie

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Poznaj łupacza od kuchni
Poznaj łupacza od kuchni 123RF/PICSEL

Łupacz — co to za ryba?

Wielkiej Brytanii się zajadają, Polacy nie znają

Fish and chips to danie, które spotkamy także w polskich smażalniach
Fish and chips to danie, które spotkamy także w polskich smażalniach123RF/PICSEL

Niskokaloryczna ryba bogata w białko

Zobacz również:

    Czy łupacz jest zdrowy?

    Ryba dobra dla serca

    Wsparcie dla układu nerwowego

    Ryby zaleca się jeść dwa razy w tygodniu
    Ryby zaleca się jeść dwa razy w tygodniu123RF/PICSEL

    Układ odpornościowy będzie jak tarcza

    Zobacz również:

    Zawartość talerza a uroda

    Łupacz będzie smakować wybornie — kulinarny trik

    Prosty sposób na odchudzanie - domowa woda owsianaInteria KulinariaInteria Kulinaria