Nie ma w sobie toksyn i jest kopalnią mikroelementów. Polacy jedzą ją rzadko

Polacy rzadko wybierają tę rybę na obiad. Szkoda, bo kryje w sobie wiele dobrego dla naszego organizmu
Polacy rzadko wybierają tę rybę na obiad. Szkoda, bo kryje w sobie wiele dobrego dla naszego organizmu 123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Polacy nie sięgają zbyt często po ryby. Jakie gatunki ryb wybieramy najczęściej?
  2. Mało ości i... zanieczyszczeń. Dorada niedoceniana wśród konsumentów
  3. Dorada jako źródło białka. Doskonała dla osób na diecie

Polacy nie sięgają zbyt często po ryby. Jakie gatunki ryb wybieramy najczęściej?

Zobacz również:

Mało ości i... zanieczyszczeń. Dorada niedoceniana wśród konsumentów

Mało ości i niskie zanieczyszczenie. Dorada kusi konsumentów nie tylko tym q
Mało ości i niskie zanieczyszczenie. Dorada kusi konsumentów nie tylko tym q123RF/PICSEL

Dorada jako źródło białka. Doskonała dla osób na diecie

Ryby oferują bogactwo kwasów tłuszczowych omega-3 i witamin
Ryby oferują bogactwo kwasów tłuszczowych omega-3 i witamin123RF/PICSEL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?