Tak zmniejszysz kaloryczność makaronu i ryżu o połowę. Banalny trik

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Nie musisz odmawiać sobie ulubionego makaronu na diecie. Wystarczy, że przed zjedzeniem włożysz go do lodówki
Nie musisz odmawiać sobie ulubionego makaronu na diecie. Wystarczy, że przed zjedzeniem włożysz go do lodówki123RF/PICSEL

Zobacz również:

    Jak makaron i ryż wpływają na nasz organizm? 

    Zobacz również:

    Makaron i ryż z lodówki są dużo zdrowsze 

    Nie jedz ryżu od razu po ugotowaniu. Zjedz go następnego dnia, a będzie o połowę mniej kaloryczny i zdrowszy dla trzustki
    Nie jedz ryżu od razu po ugotowaniu. Zjedz go następnego dnia, a będzie o połowę mniej kaloryczny i zdrowszy dla trzustki123RF/PICSEL

    Zobacz również:

      Jak schłodzony ryż i makaron działają na jelita? 

      "Rozmowy Kobiety": Po czym rozpoznać wypalenie zawodowe? Jeden sygnał jest kluczowyinteriaINTERIA.PL