Węgiel czy brykiet? Katarzyna Bosacka wyjaśnia, na co zwracać uwagę

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Katarzyna Bosacka to znana i ceniona ekspertka ds. świadomych zakupów i zdrowego żywienia
Katarzyna Bosacka to znana i ceniona ekspertka ds. świadomych zakupów i zdrowego żywieniaArtur Zawadzki/REPORTEREast News

Grillowanie pod lupą Katarzyny Bosackiej

Kolorowe warzywa, kawałki mięsa i kukurydzy grillowane na okrągłym grillu ogrodowym ustawionym na zielonym trawniku, w tle bujne krzewy i promienie słońca.
Nie tylko mięso. Na grillu można również przygotować warzywa i rybyOlga Yastremska, New Africa, Africa Studio123RF/PICSEL

Zobacz również:

Węgiel czy brykiet? Bosacka wyjaśnia, na co zwracać uwagę

Tego nie wiedziałeś o oliwie. Sommelierka oliwna rozwiewa wszystkie wątpliwościPolsatPolsat