mięso
- Wszystkie (249)
- Artykuły (249)
Artykuły (249)
-
Zrazy z patelni
- Niedziela, 19 sierpnia 2007 (12:08)
-
Ochrona przed rakiem
- Piątek, 10 sierpnia 2007 (11:05)
-
Stek ze strusia
- Piątek, 3 sierpnia 2007 (15:15)
1 stek ze strusia na osobę (ok. 250 g). Bejca: 25 ml calvadosu, ginu lub żubrówki; 2 łyżki świeżych, posiekanych ziół: tymianku, oregano; ćwierć łyżeczki curry; 4 ząbki czosnku; 20 g...mięso, stek -
Zamiast pigułki - naturalne lepsze
- Piątek, 4 maja 2007 (07:47)
-
Paleta smaku - sushi
- Piątek, 23 marca 2007 (12:56)
-
Moje naleśniki - Marylas
- Piątek, 16 marca 2007 (11:25)
-
Befsztyki wołowe - gonia
- Czwartek, 1 marca 2007 (10:19)
-
Z garnków świata - Grecja
- Niedziela, 18 lutego 2007 (20:05)
-
Powiedz mi, co jesz, a powiem ci, kim jesteś
- Czwartek, 22 czerwca 2006 (10:18)
-
Sezamowa pychota - sarina82
- Środa, 21 czerwca 2006 (10:45)
Składniki: schab w plastrach (ok. 7), cynamon, ziele angielskie, bulion, 2 łyżki miodu, sezam, śmietana.mięso, schab