Ten ser to nasz kulinarny skarb! Smakiem przebija nawet włoską mozzarellę

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Wiele osób uważa mozzarellę za najlepszy ser. Nie wiedzą jednak, że mamy nasz narodowy kulinarny skarb z Podhala
Wiele osób uważa mozzarellę za najlepszy ser. Nie wiedzą jednak, że mamy nasz narodowy kulinarny skarb z Podhala123RF/PICSEL

Zapomniany skarb polskiej kuchni

Jak powstaje ten wyjątkowy ser?

Bundz produkowany jest na Podhalu i wytwarza się go ze świeżego, niepasteryzowanego mleka owczego
Bundz produkowany jest na Podhalu i wytwarza się go ze świeżego, niepasteryzowanego mleka owczego123RF/PICSEL

Dlaczego bundz jest lepszy od mozzarelli?

Nie tylko na kanapce! Jak jeść bundz?

Bundz - nowy hit na talerzu?

Urszula Szybowicz: Emocje odróżniają nas od innych istot i ja bym się ich nie bałaINTERIA.PL