Faworki nigdy nie były tak kruche i delikatne. Oto jak robi je Magda Gessler

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
419
Udostępnij
Przepis na faworki Magdy Gessler. Jeszcze nigdy nie były tak kruche
Przepis na faworki Magdy Gessler. Jeszcze nigdy nie były tak kruche123RF/PICSEL

Dlaczego w tłusty czwartek jemy faworki?

Jak zrobić dobre ciasto na faworki?

Faworki są chrupkimi, słodkimi ciasteczkami z ciasta śmietanowego
Faworki są chrupkimi, słodkimi ciasteczkami z ciasta śmietanowego123RF/PICSEL

Faworki Magdy Gessler: przepis

  • 600 g mąki pszennej,
  • 2 łyżki smalcu,
  • 15 żółtek,
  • 200 g cukru,
  • 6 łyżek śmietany,
  • 2 łyżki spirytusu,
  • 1 łyżkę araku,
  • 500 g smalcu do smażenia,
  • 100 9 cukru pudru,
  • wanilię.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      "Na zdrowie". Brzoskiwnie
      "Na zdrowie". BrzoskiwniePOLSAT GOInteria.tv
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      332
      Super
      relevant
      27
      Hahaha
      haha
      23
      Szok
      shock
      17
      Smutny
      sad
      12
      Zły
      angry
      8
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      419
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na