Magda Gessler dorzuca to do masy na mielone. Genialny patent na soczyste kotlety

Jak zrobić pyszne, soczyste kotlety mielone? Genialny patent Magdy Gessler (fot. ilustracyjne/123RF/PICSEL)
Jak zrobić pyszne, soczyste kotlety mielone? Genialny patent Magdy Gessler (fot. ilustracyjne/123RF/PICSEL) Artur Zawadzki/REPORTER East News

Spis treści:

  1. Kotlety mielone Magdy Gessler. Zdradziła swój patent
  2. Co dodać do kotletów mielonych żeby były soczyste? Magda Gessler podpowiada
  3. Co dodaje się do kotletów mielonych? Postaw na tą przyprawę

Kotlety mielone Magdy Gessler. Zdradziła swój patent

Jak zrobić pyszne, soczyste kotlety mielone? Genialny patent Magdy Gessler
Jak zrobić pyszne, soczyste kotlety mielone? Genialny patent Magdy Gessler123RF/PICSEL

Co dodać do kotletów mielonych żeby były soczyste? Magda Gessler podpowiada

Magda Gessler radzi, aby kotlety mielone zrobić z mieszanki wieprzowiny oraz wołowiny
Magda Gessler radzi, aby kotlety mielone zrobić z mieszanki wieprzowiny oraz wołowiny123RF/PICSEL

Co dodaje się do kotletów mielonych? Postaw na tą przyprawę

  • 800 g szynki wieprzowej,
  • 500 g wołowiny,
  • 3 cebule,
  • 1 czerstwą bułkę,
  • 2 jajka,
  • mleko,
  • 3 łyżeczki majeranku,
  • olej,
  • bułkę tartą,
  • sól, pieprz.
„Ewa gotuje”: Wątróbka cielęca z rusztuPolsat