Soczyste mielone bez pryskającego tłuszczu. Lepsze niż kotlety babci

Soczyste mielone z piekarnika wyglądają obłędnie. Wcale nie muszą być mdłe i nudne
Soczyste mielone z piekarnika wyglądają obłędnie. Wcale nie muszą być mdłe i nudne123RF/PICSEL

Kotlety mielone: klasyk polskiej kuchni

  • 0,5 kg mięsa mielonego
  • 1 cebula
  • czerstwa bułka
  • 1 jajko
  • natka pietruszki
  • szklanka bułki tartej
  • przyprawy: sól, pieprz, papryka czerwona, czosnek granulowany

Sposób przygotowania

Zobacz również:

    Kotlety mielone
    Kotlety mielone123RF/PICSEL

    Pieczenie kotletów

    Zobacz również:

    Z czym podawać kotlety mielone?

    „Ewa gotuje”: Babka czekoladowa z lukrem pomarańczowymPolsatPolsat