Zajadaj codziennie. Są trzy razy zdrowsze od zwykłej rzodkiewki

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Uwzględnij w diecie kiełki rzodkiewki
Uwzględnij w diecie kiełki rzodkiewki123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Od żywności żeglarzy po superfood
  2. Dlaczego warto jeść kiełki rzodkiewki? Właściwości
  3. Jak smakują kiełki rzodkiewki?
  4. Jedz dla poprawy trawienia i pracy jelit
  5. Kiełki rzodkiewki to wsparcie dla serca
  6. Działanie przeciwzapalne i antybakteryjne
  7. Przeciwwskazania

Od żywności żeglarzy po superfood

Dlaczego warto jeść kiełki rzodkiewki? Właściwości

Zobacz również:

    Jak smakują kiełki rzodkiewki?

    Jedz dla poprawy trawienia i pracy jelit

    Kiełkujące rośliny są bogate w cenne składniki
    Kiełkujące rośliny są bogate w cenne składniki 123RF/PICSEL

    Kiełki rzodkiewki to wsparcie dla serca

    Zobacz również:

    Działanie przeciwzapalne i antybakteryjne

    Przeciwwskazania

    Jowita Michalska: AI zamiast przyjaciela. Duży światowy biznesINTERIA.PL