Kuchnia niemiecka
- Wszystkie (40)
- Artykuły (40)
Artykuły (40)
-
Ser szpuntowy (Spundekäs)
- Środa, 14 marca 2012
-
Fryzyjski grog jajeczny (Eiergrog)
- Czwartek, 17 listopada 2011 (14:42)
-
Spreewaldzka zupa ziemniaczana
- Piątek, 21 października 2011 (15:31)
-
Syrop z marzanki wonnej
- Środa, 29 czerwca 2011 (15:17)
Syrop z marzanki wonnej jest doskonałym składnikiem drinków i wielu potraw. W okolicach Berlina jest popularnym dodatkiem do piwa pszenicznego.Kuchnia niemiecka -
Obatzter - niemiecki krem serowy
- Piątek, 14 stycznia 2011 (12:17)
-
Niebo i ziemia
- Piątek, 14 stycznia 2011 (10:48)
-
Ryba z patelni po hambursku
- Piątek, 14 stycznia 2011 (09:48)
-
Bawarskie przysmaki na Oktoberfest
- Czwartek, 16 września 2010 (14:39)
-
Fleischkäse
- Czwartek, 16 września 2010 (14:21)
-
Oktoberfest w twojej kuchni
- Piątek, 10 września 2010 (10:51)