Fryzyjski tort z powidłem śliwkowymtort, Kuchnia niemiecka, ciasto francuskieSaksońska zupa ziemniaczanaziemniaki, zupa, Kuchnia niemieckaLubeckie jaskółcze gniazdajajka, gniazda, plastry, cielęcina, Kuchnia niemieckaŻeberka meklemburskiewieprzowina, żeberka, Kuchnia niemieckaSaksońska pieczeń z marynowanego mięsa (Sauerbraten)mięso, wołowina, Kuchnia niemieckaNadziewane roladki z wątroby z ryżemplastry, Kuchnia niemieckaWestwalski pieprzny garniec (Pfefferpotthast)wołowina, Kuchnia niemiecka, potrawy jednogarnkoweWestwalskie "Plaaten in de Panne"kiełbasa, Kuchnia niemieckaCiasto cebuloweciasto, ciasta, Kuchnia niemieckaStrucla drezdeńskaciasto, owoce, ciasta, Kuchnia niemieckaPoprzednia12NastępnaPozostałe tagiABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0-9