Kto nie powinien jeść arbuza?

Arbuz może m.in. powodować reakcję alergiczną
Arbuz może m.in. powodować reakcję alergiczną123RF/PICSEL

Arbuz - wartości odżywcze

  • wapń
  • magnez
  • potas
  • fosfor

Arbuz w diecie diabetyka

Arbuz to źródło antyoksydantów, które opóźniają starzenie
Arbuz to źródło antyoksydantów, które opóźniają starzenie123RF/PICSEL

Arbuz - indeks glikemiczny i ładunek glikemiczny. Jednym słowem: Umiar

Zobacz również:

Pestki arbuza są bogate w magnez, żelazo, cynki i witaminy z grupy B
Pestki arbuza są bogate w magnez, żelazo, cynki i witaminy z grupy B123RF/PICSEL

Arbuz - ostrożnie przy kłopotach trawiennych

Zmysłowe smaki: Granita z arbuzaINTERIA.TVINTERIA.PL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?